پیش از ظهر امروز پروژههای عمرانی منطقه ۶ شهرداری اصفهان از جمله تقاطع غیرهمسطح شهرک شهید کشوری، مجموعه سالنهای نمایشی جنوب شهر و مجموعه ورزشی بابافولاد با حضور شهردار اصفهان مدیران شهری به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مجتبی شاهمرادی رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان پیش از ظهر امروز در آیین بهرهبرداری از پروژههای عمرانی منطقه ۶ شهرداری اظهار داشت: در دوره جدید مدیریت شهری تلاش کردیم ظرفیتهای راکد شهر را فعال کنیم و در این راستا در ایامالله دهه فجر بیش از ۵٠٠ مجموعه مردمی برای برگزاری رویدادها به میدان آمدند و حدود ۲٠٠ برنامه در حال برگزاری است.
وی اظهار کرد: توسعه سرانه فرهنگی و ورزشی از نکات مدنظر بوده و امید است با افتتاحهای آینده سرانهها بازهم افزایش داشته باشد.
فعال کردن زیرساختهای راکد از اولویتهای شهرداری است
شاهمرادی با اشاره به افتتاح مجموعه سالنهای نمایشی جنوب شهر و مجموعه پردیس هنر گفت: از دیگر اولویتها فعال کردن زیرساختهای راکد است و در این راستا با تقاضای هنرمندان تئاتر این مجموعه راهاندازی شد.
همچنین حمیدرضا فرهنگ، شهردار منطقه ۶ اصفهان در مراسم بهرهبرداری پروژههای عمرانی منطقه ۶ اظهار داشت: در این منطقه شاهد بهرهبرداری از حدود ۱۴٠ پروژه با هزینهای بالغ بر هزار و ۶۶٠ میلیارد ریال هستیم.
وی تأکید کرد: تقاطع شهید کشوری برای بهبود ترافیک اتوبان شهید کشوری با طول ۹۲٠ متر و سالنهای سرپوشیده نمایش تئاتراز جمله پروژههای شاخص این پروژهها است.
فرهنگ عنوان کرد: منطقه ۶ دارای بیشترین اراضی نظامی است و برای توسعه شهر و منطقه کمک ارتش و سپاه را میطلبد که شاهد این همکاری بودیم.
در ابتدای این آیین نیز ابراهیم عمرانی، مدیر مجموعه تاریخی فرهنگی و مذهبی تخت فولاد اظهار داشت: مجموعه تختفولاد از سه منظر جایگاه معنوی و زیارتی، جاذبههای گردشگری و تاریخی و موقعیت جغرافیایی بهعنوان یکی از مناطق کمتر برخوردار قابل توجه مدیریت شهری قرار دارد و در این راستا امروز شهر نیازمند اخلاق و معنویت است که تختفولاد میتواند پمپاژ این معنویت باشد.
وی با بیان اینکه بخش عمدهای از بودجههای محلهمحوری در تخت فولاد هزینه شده است، افزود: در مجموعه هیأتهای اندیشهورز و سیاستها، پروژهها در سه محور دعوت، میزبانی و بهره شایسته تعریف شد.
تعریف ۱۸ کلانپروژه در مجموعه تخت فولاد
عمرانی با یادآوری اینکه سال جاری در مجموعه تخت فولاد ۱۸ کلان پروژه تعریف شد، عنوان کرد: خانهسازی تخت فولاد، تابلوهای هدایت مسیر شهری و منطقهای، اتاق میزبان، تولید نقشههای گردشگری، راهاندازی ۶ گنجینه موضوع محور از جمله این کلانپروژهها است.
مدیر مجموعه تاریخی فرهنگی و مذهبی تخت فولاد با اعلام اینکه عمده ظرفیتها به سمت زیرساختها رفت، عنوان کرد: در این راستا گردشگری مجازی و صوتی اقدامی است که اگر اتفاق بیفتد، شاهد حضور گردشگران بدون راهنما خواهیم بود.
پایان پیام/۶۳۱۲۵/آ